Новини ДПІ

07 Листопада, 2023 р., 18:51
   Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області постійно надають платникам податків консультації з роз’яснень податкового законодавства та застосування його на практиці.
02 Листопада, 2023 р., 19:22
   На це запитання начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до п. 45.1 ст. 45 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податків – фізична особа зобов’язаний визначити свою податкову адресу.
02 Листопада, 2023 р., 19:21
    Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ активно продовжують проводити тренінги для платників податків, під час яких роз’яснюють податкові новації, навчають реєструвати та застосовувати програмні реєстратори розрахункових операцій, адже підприємці, зокрема 2-4 групи спрощеної системи оподаткування, мають проводити розрахункові операції через РРО або програмні РРО.
02 Листопада, 2023 р., 19:19
 Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно надають практичну допомогу платникам податків щодо встановлення програмного РРО, розробником якого є Державна податкова служба. Зокрема, роз'яснюють фізичним особам – підприємцям  переваги використання ПРРО в порівнянні з звичайним реєстратором розрахункових операцій. 
02 Листопада, 2023 р., 19:17
    У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо застосування РРО/ПРРО та електронних сервісів ДПС. На запитання платників податків відповідав начальник ДПІ Тарас Печора.
02 Листопада, 2023 р., 19:16
     На це запитання заступником начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що при продажу товарів на умовах внесення оплати частинами, приймання кожної частини оплати має бути здійснено із дотримання вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265), супроводжуватись видачею розрахункових документів встановленої форми, змісту.
24 Жовтня, 2023 р., 12:25
    На це запитання ГДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Русланою Браташ надано коментар-відповідь про те, що відповідно до пункту 13 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги» (далі – Закон № 1591) електронний платіжний засіб – це платіжний інструмент, реалізований на будь-якому носії, що містить в електронній формі дані, необхідні для ініціювання платіжної операції та/або здійснення інших операцій, визначених договором з емітентом.
24 Жовтня, 2023 р., 12:21
    Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ активно продовжують проводити тренінги для платників податків, під час яких роз’яснюють податкові новації, навчають реєструвати та застосовувати програмні реєстратори розрахункових операцій, адже підприємці, зокрема 2-4 групи спрощеної системи оподаткування, мають проводити розрахункові операції через РРО або програмні РРО.
24 Жовтня, 2023 р., 12:20
   Нещодавно начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія»  щодо отримання громадянами податкової знижки. 
24 Жовтня, 2023 р., 12:20
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області продовжують щоденну інформаційно-роз’яснювальну роботу з платниками щодо норм Закону України №3219 стосовно реєстрації РРО/ПРРО та надають практичні рекомендації щодо застосування ПРРО від ДПС. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора