Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує! Податківці допомагають платникам податків із встановленням програмних РРО

Дата: 24.10.2023 12:20
Кількість переглядів: 30

Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області продовжують щоденну інформаційно-роз’яснювальну роботу з платниками щодо норм Закону України №3219 стосовно реєстрації РРО/ПРРО та надають практичні рекомендації щодо застосування ПРРО від ДПС. 

При зустрічах кожному платнику надається інформація про особливості та функціонал як класичного, так і програмного касового апарату, щоб підприємець сам обрав той розрахунковий реєстратор, який оптимально підійде для ведення саме його виду діяльності. При виборі програмного РРО податківці рекомендують власний продукт – програмне забезпечення від ДПС, адже користування і обслуговування його безкоштовне.

Наголошуємо, що платники можуть самостійно зареєструвати ПРРО, скориставшись безкоштовним програмним рішенням, яке розміщено на вебсайті ДПС України у банері «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/). При цьому, банер також містить нормативно-правові акти, відеоуроки щодо процедури реєстрації ПРРО, отримання електронних ключів у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС, інструкції щодо заповнення та подання форм, інформаційні повідомлення щодо оновлення версій безкоштовних програмних рішень, контакти відповідальних осіб ДПС, які надають роз’яснення, пов’язані з роботою ПРРО.

За  потреби  податківці допомагають встановити ПРРО на ґаджет суб’єкта господарювання та зареєструвати його на сайті ДПС України. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора