Новини ДПІ

02 Жовтня, 2023 р., 10:25
    Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку »гаряча лінія». На актуальні запитання громадян щодо дотримання податкового законодавства відповідала заступник начальника Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції Оксана Солонинка.
02 Жовтня, 2023 р., 10:24
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що протягом останнього тижня у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.
02 Жовтня, 2023 р., 10:23
     Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області паовідомляє, що суб’єкт господарювання може проводити розрахункові операції на ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб (касирів).
17 Вересня, 2023 р., 18:31
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Центр обслуговування платників з 13 вересня 2023 року працює з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., а також з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хвилин. 
17 Вересня, 2023 р., 18:30
Наскрізна тема прямого спілкування – застосування касових апаратів, програмних РРО суб’єктами господарювання, відповідальність за не проведення належних готівкових розрахунків, невидачу чеків. Цього разу на запитання платників податків відповідала заступник начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка. Посадовиця вкотре нагадала основні податкові новації, які чекають на суб’єктів господарювання з жовтня цього року. Адже з цього часу набуває чинності Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».
17 Вересня, 2023 р., 18:29
     Заступник начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка проводить тренінги для платників податків, під час яких роз’яснює податкові новації, навчає подавати звітність в електронному вигляді, користуватись електронними сервісами податкової служби.  Наразі актуальним є питання реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, адже підприємці, зокрема 2-4 груп спрощеної системи оподаткування, мають проводити розрахункові операції через РРО або програмні РРО.
17 Вересня, 2023 р., 18:29
   Під час робочих зустрічей з платниками податків фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують про обов’язок кожного підприємця, окрім платників єдиного податку І групи, застосовувати реєстратор розрахункових операцій при здійсненні готівкових розрахунків.  
17 Вересня, 2023 р., 18:28
   Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що процес фіскалізації в Україні не відбувся одномоментно, а тривав протягом багатьох років, запроваджувався поетапно та супроводжувався встановленням широкого спектру пільг для суб’єктів господарювання.
17 Вересня, 2023 р., 18:27
   Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області паовідомляє, що платник податків має можливість надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за даними органів ДПС за формою F/J1300204 через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.
11 Вересня, 2023 р., 18:02
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками ДПС можна повідомити наступними способами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора