Новини ДПІ

13 Грудня, 2023 р., 21:18
Шановні платники податків!    14 грудня 2023 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено онлайн – семінар для платників податків Львівської області на тему: «Поновлення податкових перевірок: що зміниться?»    Основні спікери:   Олег Рущишин – заступник начальника управління - начальник відділу перевірок у сфері послуг управління податкового аудиту   Зоряна Височанська – начальник відділу координації, звітності, аналізу, інформаційно- аналітичний управління податкового аудиту       Початок реєстрації в програмі Zoom: 10 год. 55 хв.  Початок онлайн-семінару: 11 год. 00 хв.      (У разі настання повітряної тривоги зустріч розпочнеться через 20 хвилин після оповіщення про відбій)    Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. Кількість підключень до однієї сесії не більше 99 осіб.    Модератор заходу: Наталія Желізняк – начальник відділу комунікацій з громадськістю  ГУ ДПС у Львівській області.    При наявності програми Zoom, підключитись до онлайн - семінару можна за наступним посиланням:    https://us05web.zoom.us/j/89783805255?pwd=W4o1JYHob3Sqb9woTZSCajOcKarOGq.1      Або ж Ви можете скористатись веб-версією Zoom:    ідентифікатор вебінару: 897 8380 5255    код доступу: 9H8Lt3
10 Грудня, 2023 р., 21:20
   На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 42 Конституції України, кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом.
10 Грудня, 2023 р., 21:19
    У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено «круглий стіл» за участю начальника ДПІ Тараса Печори та представників бізнесу щодо особливостей застосування класичного РРО, програмного РРО та обліку готівкових операцій. Податківці роз'яснили порядок дій для реєстрації ПРРО та термінів реєстрації ПРРО. Акцентували увагу, що застосування РРО чи ПРРО є обов’язковим для усіх суб’єктів господарювання, окрім спрощенців 1 групи. 
10 Грудня, 2023 р., 21:18
     Під час зустрічі з платниками податків працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області фахово роз’яснюють новації податкового законодавства, зокрема, щодо Закону №3219.
10 Грудня, 2023 р., 21:18
  Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася «гаряча лінія» про актуальні питання податкового законодавства відповідно до норм Закону України від 30.06.2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема щодо застосування РРО та/або ПРРО. На запитання платників податків відповідала заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Оксана Солонинка.
01 Грудня, 2023 р., 20:43
     На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке.   
01 Грудня, 2023 р., 20:42
    Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області постійно надають платникам податків консультації з роз’яснень податкового законодавства та застосування його на практиці.
01 Грудня, 2023 р., 20:41
     Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо використання положень Закону України «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», Закону України від 30.06.2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».
25 Листопада, 2023 р., 21:06
   У центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області податківці провели для платників податків навчальний тренінг, під час якого проінформували присутніх про функціонування електронних сервісів на офіційному сайті податкової служби, зокрема, на перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора