Новини ДПІ

24 Жовтня, 2023 р., 12:19
 На це запитання заступником начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до п.п. «е» п.п. 266.2.2 п. 266.2 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – Податок) об’єкти нерухомості, які використовуються суб’єктами господарювання малого та середнього бізнесу, що проводять свою діяльність у тимчасових спорудах для здійснення підприємницької діяльності та/або в малих архітектурних формах та на ринках.
16 Жовтня, 2023 р., 13:00
   Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що модернізований Контакт-центр ДПС продовжує збільшувати кількість послуг у зручних для платників форматах.
16 Жовтня, 2023 р., 13:00
       Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує про отримання відомостей про доходи в мобільному додатку «Моя податкова»!
16 Жовтня, 2023 р., 12:59
      Тема телефонного спілкування із платниками – застосування касових апаратів, програмних РРО суб’єктами господарювання, а також відповідальність за непроведення належних готівкових розрахунків, невидачу чеків. Цього разу на запитання платників податків відповідав начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора. Податківець вкотре нагадав основні податкові новації, які вступили в дію з 1 жовтня у зв’язку з набуваттям чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».
16 Жовтня, 2023 р., 12:58
     Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області постійно консультують платників податків щодо новацій податкового законодавства. Так, надаються платникам «спрощенцям» детальні роз’яснення щодо обов’язку застосовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій. 
16 Жовтня, 2023 р., 12:57
     Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області активно продовжують проводити тренінги для платників податків, під час яких роз’яснюють податкові новації, навчають реєструвати та застосовувати програмні реєстратори розрахункових операцій, адже підприємці, зокрема 2-4 групи спрощеної системи оподаткування, мають проводити розрахункові операції через РРО або програмні РРО.
09 Жовтня, 2023 р., 15:57
    У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області організовують інформаційні зустрічі з платниками податків щодо змін у законодавстві та обов’язкового застосування РРО та програмних РРО. 
09 Жовтня, 2023 р., 15:55
    Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ активно продовжують проводити тренінги для платників податків, під час яких роз’яснюють податкові новації, навчають реєструвати та застосовувати програмні реєстратори розрахункових операцій, адже підприємці, зокрема 2-4 груп спрощеної системи оподаткування, мають проводити розрахункові операції через РРО або програмні РРО.
09 Жовтня, 2023 р., 15:54
   Заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка відповіла на запитання громадян під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія».   
09 Жовтня, 2023 р., 15:53
  Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до статті 75 Податкового кодексу України, контролюючі органи мають право проводити в тому числі і фактичні перевірки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора