Новини ДПІ

25 Листопада, 2023 р., 21:05
   На це запитання ГДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Русланою Браташ надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 5 Закону України від 06 липня 1995року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», на період виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій та здійснення його ремонту або у разі тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проведення розрахункових операцій здійснюється з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО.
25 Листопада, 2023 р., 21:03
     На це запитання СДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Ольгою Сокирко надано коментар-відповідь про те, що відповідно до п. 63.5 ст. 63 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) всі фізичні особи – платники податків та зборів реєструються у контролюючих органах шляхом включення відомостей про них до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО) у порядку, визначеному ПКУ.
25 Листопада, 2023 р., 21:03
     На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
21 Листопада, 2023 р., 10:01
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що продовжує працювати новий формат спілкування - Комунікаційна платформа!
21 Листопада, 2023 р., 10:01
    З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо новацій податкового законодавства, передбачених Законом України від 30.06.2023 №3219-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”, фахівцями Кам’янка-Бузької ДПІ проведено «круглий стіл» з платниками податків.
21 Листопада, 2023 р., 10:00
   Нещодавно начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора провів для платників податків сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій в оподаткуванні. 
21 Листопада, 2023 р., 09:59
   Працівники Центру обслуговування Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області щоденно проводять роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо функціонування електронних сервісів ДПС. Фахівці податкової навчають громадян подавати звітність в електронному вигляді з метою реалізації права на отримання податкової знижки. Під час таких заходів платники отримують як теоретичні знання, так і практичний досвід щодо заповнення звітності в електронному вигляді.  
21 Листопада, 2023 р., 09:59
   Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області постійно надають платникам податків консультації з роз’яснень податкового законодавства та застосування його на практиці.
21 Листопада, 2023 р., 09:58
 На це запитання ГДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Русланою Браташ надано коментар-відповідь про те, що для подання через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету облікової картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР (далі – Заява за ф. № 1ДР) та заяви про внесення змін до ДРФО за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР) необхідно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора