Новини

27 Липня, 2023 р., 11:44
Дорогі медики, ваша професія - надзвичайно важлива. Особливо цінною є сьогодні, коли в час війни ви рятуєте тисячі воїнів та мирних жителів. Дякуємо вам за нелегку працю, відданість та співчуття! Прийміть побажання міцного здоров'я і добробуту вам, вашим рідним і близьким. Бажаємо задоволення від роботи та вдячних пацієнтів. Нехай здійсниться одне на всіх українців бажання - Перемога та мир для України, а віра та надія завжди залишаються з вами! Зі святом!
21 Липня, 2023 р., 14:07
Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області інформує щодо номерів телефонів для консультування населення:
20 Липня, 2023 р., 17:23
Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює лише МВС. 
14 Липня, 2023 р., 09:07
Виконавчий комітет Новояричівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів з с. Борщовичі, с. Пикуловичі
14 Липня, 2023 р., 09:05
Виконавчий комітет Новояричівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів з смт Новий Яричів, с. Старий Яричів, с. Банюнин, с. Неслухів, с. Великосілки, с. Соколів, с. Малі Нагірці, с. Нова Лодина,  с. Дідилів, смт Запитів, с. Кукезів, с. Цеперів, с. Руданці, с. Убині, с. Хренів, с. Великі Підліски
12 Липня, 2023 р., 13:27
З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж і теплових пунктів до роботи в опалювальний період 2023–2024 років, попередження технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання заходів згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених  спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з  питань житлово комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378 (далі – ППТГ до ОП). Надаємо Вам інформаційні листи щодо підготовки джерел теплової енергії та теплових господарств до роботи в опалювальний період.
12 Липня, 2023 р., 13:22
Управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації розпочало бета-тестування Порталу місцевої статистики Львівщини - Портал місцевої статистики Львівщини
11 Липня, 2023 р., 14:09
Інформуємо Вас про оголошений конкурс грантів для громад на створення або оновлення фізичних просторів центрів спільнототворення від незалежного аналітичного центру Cedos спільно з Western NIS Enterprise Fund Центри спільнототворення — це доступні фізичні простори, де люди різних соціальних груп мають можливість зустрічатися і збиратися разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громади, співпраці і всебічної реалізації свого людського потенціалу.
11 Липня, 2023 р., 10:20
Львівська обласна служба зайнятості активно спрямовує зусилля на організацію громадських, суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру, щоби безробітні хоч якийсь період були залучені до трудової діяльності та розширили можливість знайти роботу на постійній основі, а територіальні громади могли вирішити нагальні питання життєдіяльності. Завдяки цьому у січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора