Новини

23 Квітня, 2024 р., 09:46
З 21 по 27 квітня 2024 року Європейський регіон ВООЗ відзначає Європейський тиждень імунізації (EIW). Мета цього широкомасштабного заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань та збереження життя. Цього року Європейський тиждень імунізації  співпадає з 50-ю річницею впровадження Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я (ВООЗ) “Розширеної  програми імунізації” (EPI), мета якої – забезпечити доступ до життєво необхідних вакцин кожній дитині в світі незважаючи на регіон проживання та соціоекономічний статус.
22 Квітня, 2024 р., 09:42
Вакцинація є одним з найефективніших способів запобігання інфекційних хвороб. Вона допомагає зберегти мільйони життів щороку.
21 Квітня, 2024 р., 09:40
21 квітня 2024 року стартував Всесвітній тиждень імунізації. Його мета нагадати про важливість щеплень для захисту від хвороб людей різного віку.
15 Квітня, 2024 р., 17:26
Платформа допомоги врятованим  – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни. Це – державний онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від війни.  Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями. ДЛЯ КОГО СТВОРЕНА ПЛАТФОРМА?  Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів підтримки.  Якщо Ви, Ваші близькі/родичі постраждали від насильства Платформа збільшить Вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації Вашої близької людини.  Якщо Ви фахівець по роботі з постраждалими від війни Платформа допоможе знайти корисні матеріали для використання у роботі з постраждалими та контакти ключових надавачів підтримки для подальшої співпраці на допомогу громадянам України. Усі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними. Сервіс створено з ініціативb Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, за сприяння Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко та підтримки UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.
15 Квітня, 2024 р., 12:19
Повідомляємо про внесення змін до Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у 2024 році в частині розвитку сільськогосподарських ягідних кооперативів, а саме: Ініціювання підтримки діючих та новостворених сільськогосподарських кооперативів (СК), які здійснюють закладку ягідних насаджень, серед членів яких є не менше 3 (трьох) осіб - ветеранів/ветеранок та/або суб’єктів підприємництва, засновником якого є ветеран/ветеранка. Бажаючим впроваджувати нові ідеї в діяльність сільськогосподарських кооперативів, створювати нові кооперативи, можуть скористатися даною програмою підтримки.
11 Квітня, 2024 р., 10:29
1) Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту Детального плану території на земельні ділянки, що розташовані в межах вулиць Залізнична, Бічна Залізнична, Кукезівська в смт Запитів Львівського району Львівської області, орієнтовною площею 2,0000 га.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора