Новини

05 Вересня, 2023 р., 09:24
На виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом соціального захисту населення закуплено соціальну послугу: Проведення корекції поведінки для осіб, які вчинили домашнє насильство.
29 Серпня, 2023 р., 16:49
28 серпня 2023 року за участі голови Новояричівської селищної ТГ Петра Соколовського під супроводом HOVERLA / проект USAID в Україні відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новояричівської територіальної громади до 2027 року. На засіданні були присутні члени Робочої групи та спеціалісти різних галузей Новояричівської ТГ. В ході зустрічі було: 1. Презентовано напрацьовані Робочою групою та отримані від зацікавлених осіб пропозицій ідей проєктів місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії громади. 2. Проведено обговорення ідей проєктів місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії, обгрунтовано фінансові можливості їх фінансування. 3. Проведено вибір та обговорення критеріїв для ранжування проектів місцевого розвитку до Плану заходів з метою пріоритезації їх виконання. 4. Підведено підсумків. Сесія запитань та відповідей. Планування подальших заходів. Комунікація учасників.
29 Серпня, 2023 р., 10:37
Інформуємо, з метою промоції регіону та допомоги бізнесу в налагодженні нових контактів та виходу на нові зовнішні ринки, сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації виступив з ініціативою оновлення каталогу «Експортний потенціал Львівщини».
28 Серпня, 2023 р., 12:38
Однією з задач, яку ми перед собою ставимо, є якісне інформування ветеранів та їх сім'ї про ті можливості та гарантії, які в них є. Саме тому на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції, програми та можливості для ветеранів та їх сімей на Львівщині ми зібрали на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266 Тут ви знайдете інформацію про: - соціальне забезпечення; - фінансові можливості; - юридична допомога; - ветеранські громадські організації; - навчання; - спорт; - дозвілля; - психологічна допомога; - медична допомога; - корисні контакти. Окремо є вкладка сім'ям Захисників та Захисниць, де зібрана актуальна інформація для них. Також ми створили телеграм канал "Інформпортал для Захисників та Захисниць України", де щодня інформуємо учасників російсько-української війни зі Львівщини про новини у ветеранській сфері, актуальні державні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів - https://t.me/ukrainewar2014
21 Серпня, 2023 р., 12:40
Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік, затверджена розпорядженням від 01.12.2022 №659/0/5-22ВА та Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки, затверджена рішенням обласної ради від 18.02.2021 №56.
21 Серпня, 2023 р., 10:00
28 серпня, о 14:00 год., в приміщенні Новояричівської селищної ради відбудеться третє розширене засідання робочої групи з питань розроблення Стратегії розвитку Новояричівської громади  на період до 2027 року.       Стратегія розвитку Новояричівської громади розробляється  в межах проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який реалізується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА».
21 Серпня, 2023 р., 09:47
Зміст оголошення про проведення конкурсного відбору на посаду директора КНП «Новояричівська районна лікарня»
21 Серпня, 2023 р., 09:27
Зміст оголошення про проведення конкурсного відбору на посаду директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області
18 Серпня, 2023 р., 10:25
Повідомляємо, що Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації планується проведення другої «Школи Учасника закупівель» для представників бізнесу Львівщини.
15 Серпня, 2023 р., 16:02
У січні-липні поточного року ваучер на навчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці у підрозділах Львівського обласного центру зайнятості отримали 644 жителі регіону, у тому числі 624 особи віком понад 45 років і 20 вимушених переселенців. Найбільшу активність щодо участі в програмі ваучеризації проявили жителі Львівської (154 особи), Золочівської (108) та Стрийської (86) територіальних громад. З-поміж тих, хто скористався можливістю навчатися коштом держави, 443 особи будуть підвищувати рівень кваліфікації, а 136 – проходити перепідготовку. За рахунок ваучера 207 осіб будуть поглиблювати знання за спеціальністю «психологія», 76 обрали «середню освіту (за предметними спеціалізаціями)», 63 – «соціальну роботу», 67 – «медсестринство», 39 – професію «верстатник деревообробних верстатів», 37 – «кухар», 34 – «водій навантажувача». Також знайшлися охочі підвищити рівень кваліфікації за фахом «водій автотранспортних засобів», «швачка», «технології медичної діагностики та лікування», «соціальне забезпечення», «ветеринарна медицина», «фармація» та ін. Ваучер надається за 123 професіями та спеціальностями. Його вартість не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму, тобто 26840,00 грн. Окрім осіб віком понад 45 років із страховим стажем більш як 15 років, цей документ для безкоштовного навчання можуть отримати вимушені переселенці, особи з інвалідністю, звільнені з військової служби, особи, позбавлені особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їхнього звільнення, а також ті, хто у період дії воєнного стану в Україні отримав поранення, контузію, каліцтво або захворювання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора