Новини ДПІ

01 Вересня, 2022 р., 11:42
     Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 1 березня 2022 року до припинення воєнного стану, а також протягом дванадцяти місяців після такого припинення фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, мають право не сплачувати єдиний внесок за себе.
18 Серпня, 2022 р., 18:15
      Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, щодо включення до об’єкту оподаткування єдиним податком четвертої групи земельних ділянок сільськогосподарського призначення, договори оренди яких подано на реєстрацію, проте у зв’язку з воєнним станом не проведено державну реєстрацію відповідного права оренди.
05 Серпня, 2022 р., 22:43
   Шановні платники податків! В державній податкові службі розпочала роботу комунікаційна податкова платформа.
29 Липня, 2022 р., 11:26
Заступник начальника Кам’янка-Бузької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області                        Оксана Солонинка на черговій зустрічі з платниками податків розповіла про кампанію одноразового добровільного декларування фізичними особами активів та інші новації податкового законодавства. Посадовець повідомила платникам податків про новації податкового законодавства, передбачені Законом України від 30.11.2021 №1914-ХІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень». Також розповіла присутнім про особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян, придбаних до 1 січня 2021 року та з яких не були сплачені податки і збори. Звернула увагу на форму подання одноразової декларації та терміни її подання, які категорії фізичних осіб можуть скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, об’єкти оподаткування, ставки податку та терміни cплати. Крім цього Оксана Солонинка акцентувала увагу платників податків на перевагах застосування програмних РРО при веденні господарської діяльності та порядку реєстрації програмних РРО. Наостанок звернула увагу на деклараційну кампанію – 2022, розповіла про терміни сплати задекларованих зобов’язань, про переваги подання звітності та сплати податків і зборів через «Електронний кабінет».
25 Липня, 2022 р., 23:46
      Платники, які у податкових  періодах до 25 липня 2022 року самостійно виправлять помилки, що призвели до заниження податкового зобов’язання у звітних (податкових) періодах, які припали на період дії воєнного стану, з дотриманням порядку, вимог та обмежень, визначених статтею 50 Податкового кодексу України, звільняються від нарахування та сплати штрафних санкцій та пені.
14 Червня, 2022 р., 21:54
Кам’янка-Бузька ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що фізична особа – платник податку, яка має статус внутрішньо переміщеної особи має право на податкову знижку на суми коштів, фактично сплачених нею протягом звітного року, у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку). Для цього необхідно подати до податкових органів:
10 Червня, 2022 р., 13:39
Для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.
09 Червня, 2022 р., 19:23
Увага,нагадуємо для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора