Новини

19 Вересня, 2023 р., 11:27
Знезараження посівного матеріалу і захист сходів від хвороб має велике значення у формуванні майбутнього врожаю.
08 Вересня, 2023 р., 12:37
16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» з дотриманням обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки Львівщина традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з іншими областями України та з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу.
06 Вересня, 2023 р., 09:15
Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Новояричівської селищної ради оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Новояричівської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки  з її  реалізації.
05 Вересня, 2023 р., 11:23
Відповідно до пп. 4.1. Положення про Головне управління Національної соціальної політики сервісної служби у Львівській області (далі – Головне управління), затвердженого наказом Національної соціальної сервісної служби України від 23.08.2023 № 102, основним завданням Головного управління є здійснення державного контролю та моніторингу за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальних послуг.
05 Вересня, 2023 р., 09:24
На виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом соціального захисту населення закуплено соціальну послугу: Проведення корекції поведінки для осіб, які вчинили домашнє насильство.
29 Серпня, 2023 р., 16:49
28 серпня 2023 року за участі голови Новояричівської селищної ТГ Петра Соколовського під супроводом HOVERLA / проект USAID в Україні відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новояричівської територіальної громади до 2027 року. На засіданні були присутні члени Робочої групи та спеціалісти різних галузей Новояричівської ТГ. В ході зустрічі було: 1. Презентовано напрацьовані Робочою групою та отримані від зацікавлених осіб пропозицій ідей проєктів місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії громади. 2. Проведено обговорення ідей проєктів місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії, обгрунтовано фінансові можливості їх фінансування. 3. Проведено вибір та обговорення критеріїв для ранжування проектів місцевого розвитку до Плану заходів з метою пріоритезації їх виконання. 4. Підведено підсумків. Сесія запитань та відповідей. Планування подальших заходів. Комунікація учасників.
29 Серпня, 2023 р., 10:37
Інформуємо, з метою промоції регіону та допомоги бізнесу в налагодженні нових контактів та виходу на нові зовнішні ринки, сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації виступив з ініціативою оновлення каталогу «Експортний потенціал Львівщини».
28 Серпня, 2023 р., 12:38
Однією з задач, яку ми перед собою ставимо, є якісне інформування ветеранів та їх сім'ї про ті можливості та гарантії, які в них є. Саме тому на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції, програми та можливості для ветеранів та їх сімей на Львівщині ми зібрали на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266 Тут ви знайдете інформацію про: - соціальне забезпечення; - фінансові можливості; - юридична допомога; - ветеранські громадські організації; - навчання; - спорт; - дозвілля; - психологічна допомога; - медична допомога; - корисні контакти. Окремо є вкладка сім'ям Захисників та Захисниць, де зібрана актуальна інформація для них. Також ми створили телеграм канал "Інформпортал для Захисників та Захисниць України", де щодня інформуємо учасників російсько-української війни зі Львівщини про новини у ветеранській сфері, актуальні державні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів - https://t.me/ukrainewar2014

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора