Про інформування мешканців громади щодо навчання фізичних осіб, які надають послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі

Дата: 05.09.2023 11:23
Кількість переглядів: 49

Відповідно до пп. 4.1. Положення про Головне управління Національної соціальної політики сервісної служби у Львівській області (далі – Головне управління), затвердженого наказом Національної соціальної сервісної служби України від 23.08.2023 № 102, основним завданням Головного управління є здійснення державного контролю та моніторингу за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальних послуг.

Основні організаційні та правові засади надання соціальних послуг, спрямованих на профілактику складних життєвих обставин, подолання або мінімізацію їх негативних наслідків, особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначає Закон України «Про соціальні послуги».

Постановою Кабміну від 06.10.2021 № 1040 затверджено Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі.

Фото без описуФото без опису

Ознайомитись із порядком подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі та іншими додатками до постанови можна за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1040-2021-%D0%BF#Text


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора