Новини

14 Лютого, 2024 р., 14:24
Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації повідомляє, що в області діє «Комплексна програма підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки» .
10 Лютого, 2024 р., 12:27
09.02.2024 р. на засіданні виконавчого комітету селищної ради було заслухано звіт за 2023 рік поліцейських офіцерів громади, котрі охороняють безпеку жителів Новояричівської громади. Звіт разом з презентацією відбувся перед представниками виконавчого комітету, старостами старостинських округів ради та працівників селищної ради. Під час зустрічі було висвітлено інформацію щодо стану криміногенної ситуації в громаді. ПОГи розповіли про спільну профілактичну роботу із залученням служб у справах дітей та соціального захисту населення у сімейному середовищі в процесі своєї діяльності. Внаслідок взяття на профілактичний облік кривдників та проведення з ними профілактичної роботи, кількість випадків вчинення домашнього насильства зменшилась на 50%. Завдяки запропонованим заходам у забезпеченні безпеки дорожнього руху, а також посилення патрулювання на ділянках концентрації дорожньо-транспортних пригод – вдалося значно знизити стан аварійності у громаді. Головним завданням поліцейських офіцерів громади залишається протидія та запобігання вчиненню правопорушень на ввіреній території та створення безпекового простору для кожного мешканця.
05 Лютого, 2024 р., 09:48
 02.08.2023 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 28.07.2023 № 783 «Деякі питання функціонування сервісу фіксації фактів заподіяння шкоди  навколишньому природному середовищу    внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії Російської Федерації “ЕкоЗагроза”», якою затверджено:
18 Січня, 2024 р., 11:51
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
10 Січня, 2024 р., 09:05
Державний аграрний реєстр (надалі - ДАР) — це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги. У ДАР можуть реєструватись аби в подальшому отримувати фінансову підтримку виробники сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності, фізичні особи-громадяни України, що мають у власності (користуванні) землю та/або корови, ФОП або юридичні особи будь-якої форми власності. Для того аби зареєструватись у ДАР необхідно мати доступ до інтернет-зв’язку, мати комп’ютер чи ноутбук, кваліфікований електронний підпис, електронну пошту та телефон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора