Новини

11 Липня, 2023 р., 14:09
Інформуємо Вас про оголошений конкурс грантів для громад на створення або оновлення фізичних просторів центрів спільнототворення від незалежного аналітичного центру Cedos спільно з Western NIS Enterprise Fund Центри спільнототворення — це доступні фізичні простори, де люди різних соціальних груп мають можливість зустрічатися і збиратися разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громади, співпраці і всебічної реалізації свого людського потенціалу.
11 Липня, 2023 р., 10:20
Львівська обласна служба зайнятості активно спрямовує зусилля на організацію громадських, суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру, щоби безробітні хоч якийсь період були залучені до трудової діяльності та розширили можливість знайти роботу на постійній основі, а територіальні громади могли вирішити нагальні питання життєдіяльності. Завдяки цьому у січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні.
05 Липня, 2023 р., 16:24
З метою забезпечення готовності до проведення заходів щодо захисту населення у разі виникнення радіаційної аварії, а саме – видачі населенню громади препаратів калію йодиду, відповідно до розпорядження голови Новояричівської селищної ради від 05.07.2023 р. №02-09/120 "Про планування та проведення йодної профілактики серед населення Новояричівської громади у разі виникнення радіаційної аварії" інформуємо про створення пунктів зберігання препаратів калію йодиду з наступною видачою їх населенню після окремої вказівки департаменту цивільного захисту у разі оголошення радіаційної небезпеки, а також надаємо інструкцію до проведення йодної профілактики.
05 Липня, 2023 р., 10:21
З метою доведення до відома та своєчасного інформування ветеранської спільноти щодо ветеранських програм та можливостей, інформуємо про запуск програми «#Варто:підтримка ветеранського бізнесу» серед ветеранів регіону.
28 Червня, 2023 р., 11:33
Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань. Зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі, щоб вибороти незалежність, свободу, гідність та мир! Нехай Божа ласка осяє нашу державу після стількох випробувань та страждань. Щасливого та безпечного майбутнього у вільній мирній Україні!
27 Червня, 2023 р., 09:05
На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року №130 КП «Яричівводоканал» доводить до відома споживачів, що має намір підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.
26 Червня, 2023 р., 12:20
Сказ – це гостре особливо небезпечне вірусне захворювання усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.
26 Червня, 2023 р., 09:42
Урочиста та знаменна подія відбулася 25 липня 2023 р. у с. Убині - відкриття Меморіалу Борцям за волю і незалежність України. Народжені у різних століттях, але об‘єднані прагненням свободи, гідності та світлого майбуття української землі Воїн УПА та Воїн ЗСУ стали уособленням усіх Героїв України. Мужність та сила у боротьбі за долю нашої держави, героїзм та жертовність захисників - це те, що ми повинні щоденно пам‘ятати та гідно вшановувати! Дякую усім, хто своєю працею приклався до звершення цієї історичної події, що є знаком подяки Героям, які захищають нас уже з небес, та Воїнам, котрі продовжують боротьбу за вільне та мирне життя українців. Нехай славне минуле, незламність духу сьогодні стануть провісниками доброго майбутнього!
22 Червня, 2023 р., 17:00
Герої не вмирають, поки живе пам'ять про них! Сьогодні, 22.07.2023 р., на знак пошани та вдячності Герою Яніву Ярославу ми відкрили меморіальну дошку у рідному селі захисника - с. Банюнин. Саме у цей день юному, але надзвичайно мужньому Воїну виповнилося б лише 27 років. Ярослав віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм та героїчний подвиг кращого сина української землі та захисника рідної Батьківщини. Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.
22 Червня, 2023 р., 09:14
З метою підвищення обізнаності населення щодо діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини пропонуємо ознайомитися із інформаційними матеріалами, розробленими Секретаріатом Уповноваженого спільно з партнерськими організаціями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора