Новини

18 Травня, 2021 р., 16:52
Нагадуємо про  відповідальність, яка передбачена за продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам до 18 років, у тому числі поштучно тютюнових виробів.
13 Травня, 2021 р., 14:47
Відділ "Кам'янка-Бузьке бюро правової допомоги" Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє:
09 Травня, 2021 р., 14:27
Любі та найдорожчі матері, щиро вітаємо Вас з Днем Матері!
04 Травня, 2021 р., 14:17
Шановна Яричівська громадо! Назар Коваль та будівельна компанія «Наш Простір» вітає Вас з Пасхальними святами! Від щирого серця поздоровляємо Вас з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до ваших осель прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пломеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Останнім часом ми з Вами проживаємо нелегкий час. Кожен день вносить свої корективи й ми змушені вчитися підлаштовуватися під них. Проте наша з Вами співпраця розпочалася вже давно і за цей час Ви та ми динамічно розвивалися. Цього річ ми вже допомогли нужденним, і вони матимуть змогу розділити з нами великодній кошик. Тому щиро бажаємо вашій громаді розвитку, стабільності, фінансового добробуту, щоб всі поставлені цілі та завдання були виконані в строк. Хай не буде перешкод на вашому шляху, все йде легко і просто. Всіх земних благ вам!
03 Травня, 2021 р., 13:13
Дорогі жителі Новояричівської ТГ, колеги, друзі, прийміть найщиріші вітання зі святом Христового Воскресіння! Нехай Ісусова перемога над смертю дарує нам надію на світле і радісне майбутнє, спокій та мир у наших серцях та для нашої Батьківщини! Нехай сьогодні кожен з Вас відчує себе любленим у колі найрідніших та милих серцю людей! Нехай Христова перемога додасть нам сили долати всі хвороби! Миру, злагоди, добра і родинного затишку Вам та Вашим рідним! Христос Воскрес!
29 Квітня, 2021 р., 12:01
Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації  створено публічний канал ««Інформпортал АТО Львівщини»» для інформування учасників АТО/ООС Львівщини про новини у ветеранській сфері, актуальні державні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів в соціальній мережі Telegram: https://t.me/loda_sector_ato.  Якісна комунікація, спілкування, особливо у частині інформування щодо різних можливостей та програм мають бути одним із головних пріоритетів  державної влади всіх рівнів.  Враховуючи вищенаведене, просимо вжити заходів, що забезпечать поширення інформації про телеграм-канал серед учасників АТО (ООС) Вашої територіальної громади.   
24 Квітня, 2021 р., 09:38
Засідання провів селищний голова Петро Соколовський (голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій).
23 Квітня, 2021 р., 12:29
Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу. Річний план має бути для закладу робочим функціональним документом, у якому сплановано конкретні кроки для підвищення якості освітньої діяльності школи.
23 Квітня, 2021 р., 12:28
20 квітня 2021 року відбувся міжнародний онлайн-семінар «Дистанційне навчання у школах: досвід Чеської Республіки», організований Державною службою якості освіти України спільно з Асоціацією з міжнародних питань Чеської Республіки. «Протягом року роботи в умовах карантинних обмежень діяльність українських шкіл зазнала кардинальних змін. У свою чергу Служба максимально сфокусувалася на тих завданнях, які сприятимуть забезпеченню якості освіти. Одне з них — українсько-чеський проєкт упровадження інформаційної системи для оцінювання шкіл та автоматичного збору даних про їх діяльність, щоб мати змогу охоплювати більшу кількість закладів освіти інституційними аудитами та надавати дієві рекомендації директорам, засновникам та Уряду», — зазначив Олександр ЯКИМЕНКО, перший заступник Голови Державної служби якості освіти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора