Новини

27 Лютого, 2024 р., 17:41
У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.
22 Лютого, 2024 р., 11:32
Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області повідомляє, що з 28 червня 2023 р. набрала чинності Постанова КМУ від 9 травня 2023 р. № 458 «Про затвердження Порядку одержання посвідчення про право роботи з пестицидами», яка визначає умови одержання посвідчення про право роботи з пестицидами особами, діяльність яких пов’язана з організацією та проведенням робіт із зберігання, застосуванням пестицидів, а також  торгівлею ними. Постановою передбачено процедуру одержання посвідчення на право роботи з пестицидами, яка включає такі елементи:
22 Лютого, 2024 р., 11:29
1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) на Земельні ділянки загального користування, відведені  під місця поховання (КВЦПЗ 07.09) на території Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області.
22 Лютого, 2024 р., 11:24
1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва для розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (КВЦПЗ 11.04), площею 0.5 га за адресою: вул. Незалежності смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області.
14 Лютого, 2024 р., 14:24
Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації повідомляє, що в області діє «Комплексна програма підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки» .
10 Лютого, 2024 р., 12:27
09.02.2024 р. на засіданні виконавчого комітету селищної ради було заслухано звіт за 2023 рік поліцейських офіцерів громади, котрі охороняють безпеку жителів Новояричівської громади. Звіт разом з презентацією відбувся перед представниками виконавчого комітету, старостами старостинських округів ради та працівників селищної ради. Під час зустрічі було висвітлено інформацію щодо стану криміногенної ситуації в громаді. ПОГи розповіли про спільну профілактичну роботу із залученням служб у справах дітей та соціального захисту населення у сімейному середовищі в процесі своєї діяльності. Внаслідок взяття на профілактичний облік кривдників та проведення з ними профілактичної роботи, кількість випадків вчинення домашнього насильства зменшилась на 50%. Завдяки запропонованим заходам у забезпеченні безпеки дорожнього руху, а також посилення патрулювання на ділянках концентрації дорожньо-транспортних пригод – вдалося значно знизити стан аварійності у громаді. Головним завданням поліцейських офіцерів громади залишається протидія та запобігання вчиненню правопорушень на ввіреній території та створення безпекового простору для кожного мешканця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора