Новини ДПІ

10 Грудня, 2023 р., 21:18
     Під час зустрічі з платниками податків працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області фахово роз’яснюють новації податкового законодавства, зокрема, щодо Закону №3219.
10 Грудня, 2023 р., 21:18
  Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася «гаряча лінія» про актуальні питання податкового законодавства відповідно до норм Закону України від 30.06.2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема щодо застосування РРО та/або ПРРО. На запитання платників податків відповідала заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Оксана Солонинка.
01 Грудня, 2023 р., 20:43
     На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке.   
01 Грудня, 2023 р., 20:42
    Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області постійно надають платникам податків консультації з роз’яснень податкового законодавства та застосування його на практиці.
01 Грудня, 2023 р., 20:41
     Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо використання положень Закону України «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», Закону України від 30.06.2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».
25 Листопада, 2023 р., 21:06
   У центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області податківці провели для платників податків навчальний тренінг, під час якого проінформували присутніх про функціонування електронних сервісів на офіційному сайті податкової служби, зокрема, на перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді.
25 Листопада, 2023 р., 21:05
   На це запитання ГДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Русланою Браташ надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 5 Закону України від 06 липня 1995року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», на період виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій та здійснення його ремонту або у разі тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проведення розрахункових операцій здійснюється з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО.
25 Листопада, 2023 р., 21:03
     На це запитання СДІ Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Ольгою Сокирко надано коментар-відповідь про те, що відповідно до п. 63.5 ст. 63 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) всі фізичні особи – платники податків та зборів реєструються у контролюючих органах шляхом включення відомостей про них до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО) у порядку, визначеному ПКУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора