Новини ДПІ

15 Січня, 2024 р., 17:21
   На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до п. 296.2 ст. 296 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платники єдиного податку першої та другої груп подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду, в якій відображаються обсяг отриманого доходу, щомісячні авансові внески, визначені п. 295.1 ст. 295 ПКУ, а також відомості про суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), нарахованого, обчисленого і сплаченого в порядку, визначеному законом для даної категорії платників.
15 Січня, 2024 р., 17:21
   Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області провели тренінг з платниками податків. Під час заходу працівники інспекції звернули увагу на подання звітності з використанням «Електронного кабінету платника» та розповіли про мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС.
04 Січня, 2024 р., 21:18
  Як подати декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді з метою реалізації права на отримання податкової знижки розповідали на зустрічі з платниками податків у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області
04 Січня, 2024 р., 21:18
    Нещодавно заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою проведено практикум для громадян щодо подання декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки за навчання.
04 Січня, 2024 р., 21:17
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що на виконання вимог частини двадцять дев’ятої статті 38 Закону № 1591 «Про платіжні послуги» Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова № 894).
04 Січня, 2024 р., 21:16
    У Центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи через Електронний кабінет.  
19 Грудня, 2023 р., 21:42
   Під час зустрічі з платниками податків працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області фахово роз’яснюють новації податкового законодавства, зокрема, щодо Закону №3219.
19 Грудня, 2023 р., 21:42
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що для оперативного зворотного зв’язку з платниками податків працює Комунікаційна податкова платформа.
19 Грудня, 2023 р., 21:41
    На це запитання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що незадекларована праця – це не тільки порушення закону, а й втрата прав і гарантій для працівників.
19 Грудня, 2023 р., 21:41
    Нещодавно начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора провів зустріч щодо подання звітності в електронному вигляді, під час якої платники отримали як теоретичні знання, так і практичний досвід, у тому числі щодо заповнення звітності в електронному вигляді з метою реалізації права на отримання податкової знижки. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора