Новини ДПІ

07 Вересня, 2021 р., 10:27
Кам’янка-Бузька ДПІ інформує, що відповідно до п. 15 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) підлягає перевірці у спеціальному порядку.
01 Вересня, 2021 р., 08:58
Кам’янка-Бузька ДПІ інформує, що  Нацбанк України повідомив про розширення переліку операцій за поточними рахунками фізичних осіб (резидентів та нерезидентів). Так, з 01 вересня 2021 року ці особи зможуть зараховувати кошти з поточних рахунків зі спеціальним режимом використання для одноразового (спеціального) добровільного декларування на поточні рахунки в іноземній та національній валюті. 
25 Серпня, 2021 р., 10:37
На днях у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками податків за участю фахівців інспекції. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб, стало основною темою проведеного заходу.
12 Серпня, 2021 р., 09:26
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом №1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» врегульовано особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.
06 Серпня, 2021 р., 09:04
З метою надання суб’єктам господарювання роз’яснень на тему «Особливості застосування РРО та ПРРО», проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія».
03 Серпня, 2021 р., 11:30
    ДПС працює над імплементацією Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».
27 Липня, 2021 р., 14:06
Законом «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» №1539-ІХ врегульовано особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб. 
01 Липня, 2021 р., 10:29
Торік з початком  карантину держава пішла назустріч бізнесу, запровадивши деякі  податкові пільги та мораторій на податкові перевірки. Проте з лютого цього року частково скасовано мораторій на податкові перевірки. Тож як сьогодні проводяться податкові перевірки?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора