Новини ДПІ

20 Лютого, 2024 р., 14:22
   Платники податків, які звертаються за сервісними послугами до Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, отримують від працівників податкової інспекції фахові роз’яснення щодо застосування податкового законодавства.  
20 Лютого, 2024 р., 14:21
 У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно відбуваються зустрічі із платниками з актуальних питань податкового законодавства. Так, нещодавно заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Оксана Солонинка провела чергову зустріч щодо декларування доходів громадян.
20 Лютого, 2024 р., 14:21
    Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України (далі – ПКУ) обов’язок щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) у платників податків виникає при отриманні:
15 Лютого, 2024 р., 11:46
  Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками податків. Під час заходу фахівці інспекції розповіли присутнім, що з початку 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Податківці звернули увагу, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року. 
15 Лютого, 2024 р., 11:44
    Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що триває Деклараційна кампанія – 2024. Прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки.
15 Лютого, 2024 р., 11:44
  Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся тренінг, на якому фахівці інспекції інформували платників про актуальні питання податкового законодавства та допомогали громадянам  скористатися електронними сервісами Державної податкової служби. 
05 Лютого, 2024 р., 14:37
    Платники податків, які звертаються за сервісними послугами до Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, отримують від працівників податкової інспекції фахові роз’яснення щодо застосування податкового законодавства.  
05 Лютого, 2024 р., 14:37
    Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно проводять зустрічі, семінари, тренінги, на яких роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства та допомагають громадянам користуватися електронними сервісами ДПС  
05 Лютого, 2024 р., 13:30
   На це запитання начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що згідно з абзацами першим п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.
05 Лютого, 2024 р., 13:29
    Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що декларація складається із головної форми і дев'яти додатків: Ф1, Ф2, Ф3, Ф4, ЄСВ 1, ЄСВ 2, ЄСВ 3, МПЗ, КІК.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора