Про актуальне – на «гарячій лінії» у Кам’янка-Бузькій ДПІ

Дата: 18.03.2024 20:34
Кількість переглядів: 25

Нещодавно начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.

Платники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на різноманітні питання оподаткування, такі як порядок застосування РРО/ПРРО, отримання податкової знижки, оподаткування благодійної допомоги, яка виплачується ВПО, порядок нарахування та сплати МПЗ та декларування доходів, отриманих у 2023 році.

У ході спілкування з платниками податків посадовець зазначив, що декларування доходів – це особистий внесок  кожного у фінансову підтримку держави і забезпечення її обороноздатності.

Для зручності громадян при поданні декларації в електронному кабінеті платника, створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який дає можливість часткового автоматичного передзаповнення декларації. Даний сервіс дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у тому числі для використання права на податкову знижку.  

Тарас Печора розповів, що тепер від ДПС доступний новий мобільний застосунок «Моя податкова». Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS. «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем, який можна завантажити також на телефон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора