Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 28.12.2023 21:51
Кількість переглядів: 10

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами)

 

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22

 

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти). 

 

Вид процедури закупівлі: відкриті торги ( з особливостями) згідно пункту З7 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості) зі змінами.

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-12-28-010929-a. 

Обсяги закупівлі:

  • Буряк ДК 021:2015: 03221111-7 -2700 кілограм;

  • Морква ДК 021:2015: 03221112-4 - 2200 кілограм;

  • Цибуля ДК 021:2015: 03220000-9 - 2200 кілограм;

  • Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3 - 2700 кілограм;

  • Яблука ДК 021:2015: 03222321-9 -700 кілограм.

 

  • Строк поставки товару: до 31.12.2024 року

 

  • Очікувана вартість предмета закупівлі: 177`100.00 гривень.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:   Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Овочі, фрукти (буряк, морква, цибуля, капуста білокачанна, яблука) на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, опрацювання інформації отриманої з Головного управління статистики у Львівській області.

 

Місце поставки: заклади дошкільної освіти: ЗДО смт. Новий Яричів- смт. Новий Яричів, вул. Незалежності,20; ЗДО смт.Запитів - смт. Запитів, вул. Молодіжна, 5а; ЗДО с. Борщовичі - с.Борщовичі, вул. Садова, 1б; ЗДО с. Банюнин -с.Банюнин, вул. Центральна,30; ЗДО с. Неслухів - с. Неслухів, вул. Наукова, 10 а.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок спеціальним транспортом постачальника на протязі дня. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця. (надати гарантійний лист у складі пропозиції)

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.(надати гарантійний лист у складі пропозиції)

7. Постачальник гарантує поставку товару. зазначеного в специфікації розфасованого та упакованого  у спеціальні картонні ящики. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора