У Кам’янка-Бузькій ДПІ консультують щодо заповнення й подання декларації про доходи

Дата: 15.02.2024 11:46
Кількість переглядів: 42

  Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками податків. Під час заходу фахівці інспекції розповіли присутнім, що з початку 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Податківці звернули увагу, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року. 

Надати податкову декларацію платник може особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, або подати в електронній формі, скориставшись електронним сервісом ДПС «Електронний кабінет», який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації.

Також працівники ДПІ наголосили, що суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору, визначені в декларації, необхідно сплатити до 1 серпня цього року. 

Консультації щодо декларування громадянами доходів можна отримати у Центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора