Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новояричівської територіальної громади до 2027 року

Дата: 04.04.2023 21:59
Кількість переглядів: 71

30 березня 2023 року за участі голови Новояричівської селищної ТГ  Петра Соколовського під супроводом HOVERLA / проект  USAID в Україні  відбулося перше засідання робочої групи з розробки  Стратегії розвитку Новояричівської територіальної громади до 2027 року. На засіданні були присутні члени Робочої групи, спеціалісти різних галузей Новояричівської ТГ, громадські активісти.

В ході зустрічі обговорили аналітичну частину Стратегії розвитку громади, сформували SWOT-аналіз.

 

Серед основних переваг громади можна виокремити:

▪️формування кластера виробників печива та солодощів, серед яких впізнавана торговельна марка Yarych;

▪️індустріальний парк «СІГМА Парк Яричів» та 40 інвестиційних ділянок для розміщення бізнесу;

▪️потужний логістичний потенціал - автомобільний шлях М-06 Київ-Чоп, 3 залізничні станції, в перспективі будівництво західної об’їзної Львова, яка перетинатиме громаду. 

 

Цей важливий документ стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої громади. Він допоможе не лише спрогнозувати загальну перспективу, а визначити головні вектори розвитку. Перший етап роботи пройшов плідно. Учасники робочої групи обговорили аналітичну частину Стратегії розвитку громади, сформували SWOT-аналіз.

Розроблена стратегія буде подана  на розгляд та затвердження до сесії селищної ради. До того часу триватиме активна робота.  

Запрошуємо усіх жителів громади долучатися до розробки важливого документу, який стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої об'єднаної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

ПРОЕКТ ПРОФІЛЮ НОВОЯРИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Матеріали до Стратегії розвитку Новояричівської селищної територіальної громади на період до 2027 року

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора