Послуги з надання доступу до мережі Інтернет, обслуговування обладнання та мережі абонента

Дата: 31.01.2023 14:49
Кількість переглядів: 34

 

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікувальної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

 Предмет закупівлі: Послуги з надання доступу до мережі Інтернет, обслуговування обладнання та мережі абонента, код ДК 021:2015: 72410000-7 - Послуги провайдерів

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги, UA-2023-01-31-012775-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні, якісні характеристики та інші умови: Послуги з надання доступу до мережі Інтернет, обслуговування обладнання та мережі абонента (далі –Послуги) надаються відповідно до Закону України «Про телекомунікації», Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295 та інших нормативно-правових актів України у сфері телекомунікацій та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах мережі.

Безлімітні умови надання послуги підключення до Інтернету, які не обмежують обсяг даних, що можуть бути передані за розрахунковий період (період, за який оператором, провайдером телекомунікація (далі -Провайдер) нараховується щомісячна абонентна плата за користування підключенням до мережі Інтернет).

Учасник повинен надати Замовнику телекомунікаційні послуги з надання доступу до мережі  Інтернет, в обсягах та за ціною (тарифом), обумовлених сторонами, за встановленими значеннями показників якості, які не можуть бути нижчими від показників якості встановлених Наказом Адміністрації державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України “Про затвердження Показників якості послуг із передачі даних, доступу до Інтернету та їх рівнів” від 28.12.2012 р. № 803 та зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 21 січня 2013 р. за № 135/22667.

Учасник повинен забезпечити/організувати протягом одного робочого дня з дати укладення договору підключення та надання послуг всіх об’єктів згідно наведеної дислокації.

1.Технічні характеристики послуг, що Замовник очікує отримати, мають відповідати наступним вимогам:

 

з/п

 

Перелік
 установ, у яких повинні бути надані послуги доступу до мережі інтернет

Швидкість  доступу до Інтернету, яку необхідно встановити (Мбіт/с)

 

Місцезнаходження

1

   Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дошкільної освіти с. Великосілки  Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області

100

80453, вул. Центральна, 8          с. Великосілки, Львівський район, Львівська область

2

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дошкільної освіти                с. Дідилів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

100

80462, вул.  Незалежності,  36, с. Дідилів, Львівський район, Львівська область

3

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів           смт Запитів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

100

80461, вул. Київська, 119,       смт Запитів, Львівський район, Львівська область

4

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  смт Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

100

80465,  вул. Незалежності,38,   смт Новий Яричів, Львівський район, Львівська область.

5

  Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів  с. Банюнин  Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

30

80454, вул. Центральна, 32,       с. Банюнин, Львівський район, Львівська область

6

Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів            с. Неслухів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

30

80455, вул.  Наукова, 9,            с. Неслухів, Львівський район, Львівська область

7

Заклад загальної середньої освіти  І-ІІ ступенів та дошкільної освіти                с. Руданці Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

30

80464, вул. Шкільна,1,               с. Руданці, Львівський район, Львівська область

8

Початкова школа с. Старий Яричів-філія опорного закладу ЗЗСО 1-ІІІ ст. смт. Новий Яричів(ЗЗСО Іст. с. Старий Яричів)

30

80463,  вул. Галицька,34,   смт Старий Яричів, Львівський район, Львівська область

9

Школа мистецтв  смт Новий Яричів Львівського району Львівської області

30

80465,вул. Коротка,2

смт Новий Яричів

Львівський район, Львівська область

10

КЗ «Центральна публічна бібліотека» Новояричівської селищної ради

100

80465, вул. Незалежності, 6,смт Новий Яричів Львівський район, Львівська

11

Бібліотека-філія с. Дідилів

30

80462, вул.  Київська,4, с. Дідилів, Львівський район, Львівська область

12

Заклад дошкільної освіти «Дмитрик» смт Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської

30

80465, вул. Незалежності, 20,смт Новий Яричів Львівський район, Львівська

13

Заклад дошкільної освіти  «Веселка» с.Банюнин Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

30

80454, вул.  Цернтральна, 30, с.Банюнин, Львівський район, Львівська область

14

Бібліотека-філія смт Запитів

30

80461, вул. Київська, 47 Г,       смт Запитів, Львівський район, Львівська область

15

Заклад дошкільної освіти  «Барвінок» смт. Запитів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

50

80461,  смт. Запитів вул. Молодіжна,5а, Львівський район, Львівська область

 

1. Послуги з підключення та надання доступу до мережі Інтернет (далі – Послуги) до об’єктів Замовника надаються відповідно до Закону України «Про телекомунікації», Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295 та інших нормативно-правових актів України у сфері телекомунікацій та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах мережі.

2. Учасник має бути включений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України.

3.  Учасник має забезпечити на період дії Договору безперебійне надання послуги, контроль і забезпечення функціонування послуг за схемою 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

4. Учасник повинен мати кваліфіковану службу технічної підтримки та моніторингу, надання консультативної та технічної допомоги Замовнику по забезпеченню керування доступом до ресурсів Інтернет, налагодженню обладнання та сервісів Замовника, що забезпечують доступ до зовнішніх мережевих ресурсів.

5. Організація надання послуги Інтернет повинна передбачати можливість нарощування пропускної здатності каналів доступу до Інтернет, в залежності від потреб Замовника.

6. Учасник має надати Замовнику контактні дані (службовий, мобільний телефон, електронна пошта, тощо) фахівців  відповідальних за надання послуг (у тому числі невідкладних).

7. Учасник повинен розмістити у Замовника кінцеве обладнання доступу до мережі Інтернет на об’єкті Замовника.

8. Вартість необхідного обладнання та усіх витратних матеріалів, що можуть знадобитися для підключення послуги згідно вимог Замовника, повинна входити у загальну вартість послуги.

9. Учасник закупівлі для виконання Технічних вимог може запропонувати умови надання Послуг, які за своїми технічними та якісними характеристиками будуть не гіршими ніж вимагається Замовником.

10. Обслуговування обладнання та  мережі абонента ( включає цілодобовий моніторинг вузла зв’язку, моніторинг навантаження безпровідних каналів зв’язку-локальної мережі, технічний супровід (телефонна консультація щодо локальної мережі, виїзд та усунення несправностей, захист вузла зв’язку від вірусних атак з мережі Інтернет)

 

Документи, що надаються учасниками:

Документи на підтвердження технічних, якісних, кількісних та інших характеристик предмета закупівлі:

  • Документальне підтвердження про включення Учасника  до чинного Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій з відповідними видом діяльності та територією здійснення діяльності станом на дату кінцевого строку подання пропозиції за даним предметом закупівлі. (Під час розгляду пропозицій на відповідність вимогам документації, у разі, якщо Учасник не внесений до зазначеного реєстру, або не відповідає виду діяльності та території здійснення діяльності, пропозиція такого Учасники буде відхилена).

  • Довідка у довільній формі про наявність служби технічної підтримки для забезпечення підтримки працездатності послуг Сервісу протягом визначеного терміну із зазначенням адреси, контактних номерів телефонів та електронної пошти.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: з врахуванням місцезнаходження установ та кошторисних призначень на 2023 рік – 104`480.00грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора