Капітальний ремонт котельні та системи опалення Закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів с. Руданці. Новояричівської селищної ради. Львівського р-ну Львівської області

Дата: 27.08.2021 18:11
Кількість переглядів: 55

«Капітальний ремонт котельні та системи опалення Закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів с. Руданці. Новояричівської селищної ради. Львівського р-ну, Львівської області» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Капітальний ремонт котельні та системи опалення Закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів с. Руданці. Новояричівської селищної ради. Львівського р-ну, Львівської області» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація) та «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво».

Проектна документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний   Державне підприємство "Західний експертно-технічний центр держпраці" №442.4663.21.3525 від 02.07.2021 р. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих н ормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

 

Підстава         Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом  

Обгрунтування         21 липня 2021 року тендерним комітетом опубліковано оголошення UA-2021-07-21-003817-c щодо закупівлі робіт «Капітальний ремонт котельні та системи опалення Закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів с. Руданці. Новояричівської селищної ради. Львівського р-ну, Львівської області» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація), що оприлюднене на веб – порталі Prozorro, в якому визначено кінцевий термін подання тендерних пропозицій 06 серпня 2021 року. Однак, станом на вищезазначену дату на участь у закупівлі подано менше двох пропозицій, а тому відповідно до абз. 1 п. 1 ч. 2 ст. 32 Закону тендер автоматично відміняється електронною системою закупівель у разі: подання для участі у відкритих торгах - менше двох тендерних пропозицій. Враховуючи потребу у здійсненні закупівлі, тендерним комітетом прийнято рішення повторно провести процедуру відкритих торгів на закупівлю. Відповідно до оголошення UA-2021-07-21-003817-c, що оприлюднене на веб – порталі Prozorro 08 серпня 2021 року та визначено кінцевий термін подання тендерних пропозицій до 23 серпня 2021 року. Однак, станом на зазначену дату на участь у закупівлі вдруге подано менше двох пропозицій, а тому відповідно до абз. 1 п. 1 ч. 2 ст. 32 Закону тендер автоматично відміняється електронною системою закупівель у разі подання для участі у відкритих торгах - менше двох тендерних пропозицій тож відповідно до абз. 1 п. 1 ч. 2 ст. 32 Закону тендер автоматично відміняється електронною системою закупівель у разі подання для участі: у відкритих торгах - менше двох тендерних пропозицій. Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі», а саме «Переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі: якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. При цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації». Оскільки, предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації, тендерним комітетом було прийнято рішення провести закупівлю «Капітальний ремонт котельні та системи опалення Закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів с. Руданці. Новояричівської селищної ради. Львівського р-ну, Львівської області» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація), за переговорною процедурою з Товариство з обмеженою відповідальністю "АБЕЛІТ ПЛЮС".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора