На Львівщині розпочали ялинкову кампанію 2021-2022 років

Дата: 10.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

       Новояричівська селищна рада інформує, що на територїї Львівської області триває ЯЛИНКОВА КАМПАНІЯ

        Головою Львівської облдержадміністрації видано розпорядження від 30.11.2021 року №1197/0/5-21 «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування  у передноворічний період 2022 року».

        Реалізацію ялинок планують здійснювати із дворів лісництв, лісгоспів, на ринках районного та місцевого значення та в місті Львові.

        Як і минулого року кожну новорічну ялинку будуть маркувати биркою або самоклейною стрічкою зі штрих-кодом, яка містить інформацію про місце заготівлі, що підтверджує законність її реалізації.

        З числа працівників державної лісової охорони, Держекоінспекції, органів поліції будуть створені мобільні рейдові групи з метою охорони хвойних насаджень та перевірки законності придбання і перевезення новорічних ялинок. 

        За кожну незаконно зрубану новорічну ялинку накладатиметься штраф розмір якого становить від 510 грн. та нараховуватиметься шкода завдана лісовому господарству, розмір якої за одне деревце в залежності від діаметру становитиме від 546 грн.  (Постанова КМУ від 23.07.2008р. №665).

         Наближаються свята Нового року та Різдва Христового. Звертаємось до всіх жителів Новояричівської територіальної громади - не купувати  незаконно зрубані ялинки.

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора