«Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області»

Дата: 27.10.2022 22:49
Кількість переглядів: 35

«Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області» та «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво».

Проектна документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт ТзОВ "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА" №02/1331-02/22 від 02.02.2021 року. Документація затверджена рішенням сесії Новояричівської селищної ради №2812 від 16 лютого 2022р.. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на об’єкт ««Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області»  визначений виходячи з потреб затверджених рішенням Новояричівської селищної ради на 2022 рік в сумі 3`397`083.60 Гривня (з ПДВ)

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено відповідно до Настанова з визначення вартості будівництва та згідно із зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: «Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області» Очікувана вартість предмету закупівлі складає 3`397`083.60 Гривня (з ПДВ)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора