Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області

Дата: 13.10.2022 13:12
Кількість переглядів: 58

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: “ «Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області» ” ((ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)

 13 жовтня 2022 року

1. Підстава: Постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 “Про ефективне використання державних коштів” (зі змінами).

 2. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області.

1.2. Місцезнаходження: Україна, 80465, Львівська обл., Львівський р-н, селище міського типу Новий Яричів, пл.Єдності, будинок 22

1.3. Ідентифікаційний код: 04374134.

1.4. Категорія: відповідно до частини четвертої статті 2 Закону України “Про публічні закупівлі”: пункт 3) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті.

3. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області» ” ((ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)

 4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації “ Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області”, виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України “Настанова з визначення вартості будівництва” та “Настанова з визначення вартості проектних, науковопроектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво” затверджені наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 та інших нормативних документів.     

Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт Філія ДП “Укрдержбудекспертиза» у Львівській області ” № 14-0299/01-22 від 05.08.2022 року.. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

5. Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на об’єкт: “ Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області” визначений виходячи з потреб територіальної громади міста та затверджений рішенням Новояричівсько селищної ради від 13.10.2022 № 3310 “Про внесення змін та доповнень до рішення Новояричівської селищної ради від 23.12.2021 р. № 2523 «Про місцевий бюджет Новояричівської селищної ради на 2022 рік»” в сумі 2 000 000 грн.

 6. Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: ““ Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Новояричівської селищної ради та благоустрій території по вул. Незалежності, 6 у смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області ”. Очікувана вартість предмету закупівлі складає 4 806 199,20 UAH в тому числі ПДВ.( Кошти обласного бюджету та кошти селищного бюджету)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора