Легковий автомобіль RENAULT DUSTER або еквівалент за кодом ДК 0212015- 34110000-1 Легкові автомобілі

Дата: 05.01.2022 12:01
Кількість переглядів: 65

Підстава для публікації обгрунтування:
згідно Постанови КМУ «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами), постанова КМУвід 11.10.2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» зі змінами

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб діяльності жителів Новояричівської селищної ради, мобільності працівників та підвищення якості надання соціальних послуг. Також закупівля повязана з необхідністю виконання функцій покладених на замовника. Автомобіль призначений для роботи на дорогах незадовільної якості в т. ч. по  грунтовим дорогам, тому технічні вимоги враховують необхідність забезпечення виключення можливості виникнення проблем технічного характеру, повязаних з пристосуванням автомобіля до роботи на дорогах будь якого стану та покриття. Крім того автомобіль повинен споживати невелику кількість палива, бути вибагливим в експлуатації та стійким до зовнішніх чинників зносу. Задля дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності Замовником було прийнято рішення провести закупівлю легкового провести закупівлю легкового автомобіля із зазначеними характеристиками, згідно таблиці.


   Код ЄДРПОУ 04374134
   Вид процедури : Відкриті торги.

   Ідентифікатор закупівлі : UA-2022-01-05-004332-c

   Предмет закупівлі:  Легковий автомобіль RENAULT DUSTER або еквівалент за кодом ДК 021:2015- 34110000-1 Легкові автомобілі

   Розмір бюджетного призначення: 560 000,00 UAH (з ПДВ)

   Очікувана вартість предмета закупівлі : 560 000,00 UAH (з ПДВ)

 

З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, передбачається еквівалент або аналог за умов повної відповідності технічних характеристикам предмету закупівлі. Транспортний засіб на момент поставки повинен бути укомплектований пакетом документів, необхідним для його реєстрації в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ відповідно до чинного законодавства України. Запропонований товар повинен бути технічно справним, не мати пошкоджень кузова, скла, пластикових деталей. Не мати переобладнання ходової, тормозної, електричної - систем, встановлених металевих бамперів. Товар має відповідати вимогам діючих стандартів та відповідних нормативних документів в частині безпеки дорожнього руху, безпеки експлуатації, санітарно-гігієнічних норм та екологічної безпеки. Товар повинен мати експлуатаційну документацію. Передбачені технічні характеристики є мінімальними, учасник має право за власним вибором пропонувати на торги товар із зазначеними характеристиками або вищої якості. Товар повинен бути вироблений в країні(ах) до якої(их) не застосовуються санкції (персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи) відповідно до чинного законодавства України.

У вартість товару включена доставка товару замовнику, введення в експлуатацію та інструктаж фахівцями учасника правилам експлуатації техніки персоналу замовника за місцем знаходження Замовника. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення обрахований відповідно до середньоринкового рівня цін на даний вид товару, з метою зекономити бюджетні кошти та дотримуватись принципів здійснення закупівель Замовник здійснивши пошук загальнодоступної інформації, яка знаходиться в мережі Інтернет у відкритому доступі  на сайтах виробників або постачальників, в електронних каталогах, в електронній системі ProZorro, та комерційної пропозиції Renault Duster в результаті чого була  встановлена очікувана вартість предмету закупівлі, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі. Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення застосовано ціну 560 000,00 UAH (з ПДВ)

Обгрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних  документів у сфері стандартизації, якість товару повинна відповідати державним сандартам, технічним умовам, іншій технічній документації, яка предявляється до даного виду товару та підтверджується сертифікатами якості, згідно із технічними умовами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора