Паливна деревина (Дрова)

Дата: 07.10.2021 10:46
Кількість переглядів: 53

Замовник: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради

Предмет Закупівлі: Код ДК 021:2015 – 03410000-7 Деревина ("Паливна деревина" (Дрова))

Очікувана вартість предмета закупівлі:          1`350`000.00 Гривня (з ПДВ)

Вид закупівлі: Відкриті торги

 Ідентифікатор закупівлі                            UA-2021-10-07-002227-a

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

  1. У вартість повинна входити доставка товару до навчальних закладів та розвантажувальні роботи.
  2. В деревині не допускається зовнішня трухлява гниль. Ядрова та заболоння гнилі допускаються розміром не більше 65% площі торця. Кількість деревини із гниллю від 30 до 65% площі торця не повинно перевищувати 20% об’єму партії.
  3. Деревина повинна належати до твердих порід першої категорії. (бук, дуб, граб).
  4. Дрова повинні бути очищені від сучків. Висота сучків, що залишаються, не повинна перевищувати 30 мм.
  5. Товар повинен відповідати діючим стандартам та технічним вимогам для даного виду товару.
  6. Дрова можуть бути як в корі, так і без кори.
  7. Розмір дров по довжині до 2 м., розмір дров по товщині (в діаметрі) від 0,05 м., допустиме відхилення по довжині +0,05 м.
  8. При поставці товару повинні надаватися супровідні документи. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. (надати в складі тендерної пропозиції відповідний гарантійний лист).
  9. У складі пропозиції Учасник надає довідку про наявність лісопродукції на складах на момент оголошення тендеру у відповідності відпускних нормативів.

Загальна таблиця поставки та кількості кубів паливної деревини

Назва навчального закладу

1.

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дошкільної освіти с. Дідилів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

2.

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дошкільної освіти с. Великосілки Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

 

Разом: 1000 м3

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2021рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

Відповідно до розрахунків вартості товару за паливну деревину проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме         1`350`000.00 Гривня (з ПДВ). Ціна за одиницю товару перебуває в межі діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на деревину ( дрова) на території України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора