Порядок денний ХІХ сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 15.02.2022 20:36
Кількість переглядів: 412

1. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт частини приміщень Народного дому с. Борщовичі Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

2. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція із добудовою та проведенням енергоефективних заходів будівлі Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт. Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

3. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт частини приміщень будівлі КНП «Новояричівська районна лікарня» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області»

4. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт фасаду з утепленням будівлі Народного дому у с. Великосілки Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

5. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт меліоративного каналу в межах вул. Кукезівської та вул. Загайної в смт. Запитів Львівського району Львівської області».

6. Про заслуховування звіту за проведену роботу у 2021 році директора Комунальної установи «Новояричівський будинок для людей похилого віку та інвалідів» та продовження дії контракту.

7. Про внесення змін та доповнень до Рішення сесії Новояричівської селищної ради від 23 грудня 2021 року №2517 «Про  встановлення  плати  для батьків за перебування  дітей у  ЗДО  в 2022 році». 

8. Про надпння дозволу на технічне обстеження об’єкту нерухомого майна будівлі Народного дому с. Пикуловичі.

9. Про затвердження переліку Першого та Другого типу об’єктів комунального майна  Новояричівської селищної ради для передачі майна в оренду на аукціоні та без проведення аукціону.

10. Про ініціювання створення Асоціації територіальних громад,  розташованих в межах басейну річки Західний Буг «Надбужжя – Україна».

11. Про внесення змін до Рішення Новояричівської селищної ради від 09 липня 2021 року №1502 «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік».

12. Про сприяння у підготовці територіальної громади до національного спротиву у разі виникнення надзвичайної ситуації.

13. Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

14. Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради  постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

15. Різне.

 

 

 

Селищний голова                                                Петро СОКОЛОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора