Інформація про проведення змагань з пляжного волейболу в рамках обласних комплексних змагань за програмою XІV обласних ігор ветеранів спорту

Дата: 19.05.2021 11:12
Кількість переглядів: 566

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення змагань з пляжного волейболу
в рамках обласних комплексних змагань

за програмою XІV обласних ігор ветеранів спорту

 

І. МЕТА

Популяризація та подальший розвиток пляжного волейболу, пропаганда здорового способу життя, залучення всіх верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів.

 

ІІ. ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Змагання проводяться 29-30 травня 2021 року у м. Стрий (вул. Об’їзна, міський пляж)

Змагаються учасники категорії «Ветерани».

            Приїзд та реєстрація команд 29 травня. Засідання мандатної комісії з 1000 до 1045 год. Урочисте відкриття та початок змагань об 1100 год.

 

ІІІ. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ

У змаганнях беруть участь збірні команди територіальних громад. До участі в змаганнях допускаються команди згідно із іменними заявками.

Склад команди:

  • ветерани: 2 чол. та 2 жін. (1981 р.н. та старші);
  • 2 представники

До участі допускаються команди згідно Положення про обласні комплексні змагання за програмою: XІV обласних ігор ветеранів спорту, при наявності відповідних документів.

При відсутності іменної заявки (встановленої форми), паспорта чи при наявності паспорта нового зразка обов’язково мати витяг із державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (копія документів), учасник не допускається до змагань.

 

ІV. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Загальне керівництво здійснює управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та Федерація пляжного волейболу Львівщини. Безпосередньо організацію та проведення змагань здійснює відповідальна особа за фізичну культуру та спорт Стрийської територіальної громади та головна суддівська колегія – затверджена ЛОЦ ФЗН „Спорт для всіх”.

 

V. ВИМОГИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕНЕННЯ ЗМАГАНЬ:

 

1. Допуск учасників змагань здійснюється тільки за попередньою заявкою. У день проведення змагань учасники, які не подали попередню заявку для участі до змагань не допускаються.

2. Змагання проводяться без присутності глядачів.

3. Перед початком змагань проводиться температурний скринінг всім присутнім (учасникам змагань, представникам команд, суддям).

Особи, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2°C або ознаки респіраторних захворювань до змагань не допускаються.

4.  Організатори та учасники заходу повинні мати зі собою медичні маски.

5. Організатори та учасники заходу повинні бути одягнені в медичну маску або респіратор (окрім учасників, які знаходяться безпосередньо на майданчику під час гри або розминки).

6. На вході до місця проведення змагань організовується місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60 % для ізопропілових спиртів та понад 70% для етилових спиртів.

7. Учасники повинні мити руки з рідким милом або обробляти їх спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 2 години, та після відвідування громадських місць, використання туалету тощо.

 

VІ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Систему проведення змагань визначає головна суддівська колегія згідно поданих заявок в день приїзду команд.

Попередні заявки для участі у змаганнях подати в ЛОЦ ФЗН “Спорт для всіх” у термін до 26 травня 2021 року на електронну адресу: sportforall_lv@i.ua.

У разі не подання попередньої заявки команда не допускатиметься до змагань.

 

VІІ. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ТА КЕРІВНИКІВ КОМАНД

Учасники та керівники команд, які беруть участь у змаганнях, зобов’язані дотримуватися вимог цього Положення. У випадку недисциплінованої поведінки учасників або вболівальників команд за рішенням судді може припинитись гра.

Команди несуть відповідальність за своїх вболівальників.

 

VІІІ. СУДДІВСТВО

Головний суддя призначається наказом ЛОЦ ФЗН „Спорт для всіх”. Суддівство змагань здійснюється суддями, які допущені головним суддею змагань.

Призначення суддів здійснюється головним суддею змагань. Прохання команди про заміну судді не приймаються.

 

ІХ. ПРОТЕСТИ

У разі незгоди із рішенням судді представник команди або капітан команди впродовж 30-ти хвилин після закінчення гри попереджає суддю та представника команди суперника про подання протесту.

Несвоєчасно подані протести не приймаються до розгляду.

 

Х. НАГОРОДЖЕННЯ

Команди переможці та призери змагань будуть нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

ХІ. ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗМАГАНЬ

Витрати на організацію та проведення змагань (оплата роботи суддівської колегії, оренди місця проведення змагань, придбання нагородної атрибутики) здійснює Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” згідно кошторису витрат.

Витрати на відрядження учасників та представників команд (проїзд, харчування, добові) – за рахунок організацій, які відряджають


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора