ПРОТОКОЛ № 3 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новояричівської селищної ради

Дата: 10.04.2021 08:58
Кількість переглядів: 880

За результатами розгляду питання порядку денного засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новояричівської селищної ради                                                  
                                                                              ВИРІШИЛИ:
1.  Жителям Новояричівської ТГ заборонити на пожежнонебезпечний період відвідування лісових масивів та торфополів.
2. Старостам старостинських округів Новояричівської ТГ організувати патрулювання пожежнонебезпечних ділянок, в тому числі торфовищ та потенційних місць виникнення пожеж в природніх екосистемах.
3. Старостам старостинських округів Новояричівської ТГ під час встановлення винних осіб у вчиненні адміністративних порушень, передбачених ст. 77-1 КУпАП вживати заходи адміністративного впливу в межах повноважень.    
4. Старостам старостинських округів Новояричівської ТГ активізувати роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання вимог пожежної безпеки в приватному житлову секторі, дачних кооперативах щодо недопущення спалювання залишків рослинності на присадибних ділянках, сільськогосподарських угіддях, узбіччях доріг, поблизу лісових масивів і торфовищ, очерету на заплавах річок та берегах інших водойм.
5.Утворити постійно діючу комісію в частині здійснення заходів щодо попередження пожеж на території Новояричівської ТГ:
Голова комісії:
Начальник МПО Новий Яричів Олег Тарнавський;
Члени:
Тризуб Надія Ярославівна – староста Борщовицького старостинського округу;:
Федейко Юрій Федорович –  староста Запитівського старостинського округу;
Кекляк Степан Васильович – староста Пикуловичівського старостинського округу;
Антонишин Роман Богдановичі – староста Банюниського старостинського округу;
Коломієць Володимир Петрович – староста Великосілківського  старостинського округу;
Максимець Ірина Степанівна – староста Дідилівського старостинського округу;
Рибак Василь Ігорович – староста Старояричівського старостинського округу; 
Представники органів Національної поліції, Державної екологічної інспекції, ДСНС та ін.(за згодою).
6. Старостам старостинських округів Новояричівської ТГ проводити роз’яснювальну роботу  серед населення щодо недопущення самостійного знешкодження вибухових предметів при їх виявленні.
7. При виявленні на території Новояричівської ТГ підозрілих предметів (снаряди, мінометні міни, патрони чи їх елементи) негайно інформувати про небезпечні знахідки до оперативно-диспетчерської служби 18 ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Львівській області за телефоном 101 (тел./факс: 2-44-01 - цілодобово).
8. Продовжити дію заходів, що визначенні протоколом № 2 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новояричівської селищної ради від 24.03.2021 р. щодо встановлення червоного рівня епідемічної небезпеки на території сіл та селищ Новояричівської ТГ та застосувати на відповідній території обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, а також заборонити:
1) перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
2) усі нарадчі заходи та засідання Новояричівської селищної ради ТГ (максимально перевести в режимі телефонного зв’язку або відеоконференцій);
3) особистий прийом громадян старостами, державним реєстратором та керівництвом Новояричівської селищної ради та її відділами (крім попереднього особистого запису на прийом). Усі заяви та звернення приймаються лише поштою за адресою: 80465, пл. Єдності, буд. 22, смт. Новий Яричів або шляхом надсилання на електронну адресу: n.yarychiv_rada@ukr.net
4) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
5) приймання відвідувачів в усіх закладах розважальної діяльності;
6) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:
– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;
– торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;
– провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;
– виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;
7) приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів;
8) приймання у спортивних залах, фітнес-центрах відвідувачів;
9) проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;
10) діяльність непродовольчих ринків.
9. З 12.04.2021 року до  прийняття окремого рішення заборонити:
1) відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім: 
– закладів дошкільної освіти;
– здобувачів освіти 1-4 класів закладів загальної середньої освіти;
– осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти;
 – груп дошкільної освіти у ЗЗСО та ДО.
10. Дозволити із дотриманням карантинних обмежень роботу гуртків та секцій у Народних домах, закладах освіти та школі Мистецтв. 
11. Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності на території  Новояричівської  ТГ:
- здійснювати щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.
- максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.
- передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливістю здійснювати дезінфекційні заходи.
12. Богослужіння здійснювати у максимально можливому дистанційному режимі.
13. Інші обмежувальні заходи встановлюються рішеннями обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації та чинним законодавством України 
14. Старостам Новояричівської  територіальної громади, заступнику селищного голови, керівникам відділів Новояричівської селищної ради забезпечити:
14.1. Неухильне дотримання карантинних обмежень.

Термін виконання – постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження 
14.2. Проведення широкого інформування та роз’яснювальної роботи серед населення щодо встановлених карантинних обмежень на території сіл та селищ Новояричівської ТГ і обов’язкового їх дотримання.
Термін виконання – постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження.
14.3. посилити контролюючі заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів на території сіл та селищ Новояричівської ТГ.
Термін виконання – постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження.
15. Контроль за виконанням рішення засідання комісії з питань ТЕБ і НС Новояричівської селищної ради з цього питання покласти на заступника селищного голови та старост старостинських округів Новояричівської селищної ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора