Порядок денний Х сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 08.07.2021 23:09
Кількість переглядів: 1063

09  липня 2021 року 16 год.

 

1. Про створення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Новояричівської селищної ради.

2. Про затвердження Положення про преміювання працівників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Новояричівської селищної ради.

3. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт вуличного освітлення пл. Єдності смт. Новий Яричів Львівського р-ну, Львівської області».

4. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, яка відноситься до земель комунальної власності Новояричівської селищної ради  (кадастровий номер 4622155600:01:005:0003),  підлягає приватизації шляхом прямого викупу, та знаходиться за адресою: Львівська обл., Львівський район, смт. Новий Яричів, вул. Міцкевича, 56.

5. Про безоплатне прийняття з балансу КНП «Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня» на баланс Новояричівської селищної ради об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у смт. Запитів  Кам’янка-Бузького району по вул. Київській, 119  Львівської області» та проектно-кошторисної документації.

6. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у смт. Запитів  Кам’янка-Бузького району по вул. Київській, 119  Львівської області».

7. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік.

8. Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

9. Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради  постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

10 . Різне

 

Селищний голова                                                Петро СОКОЛОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора