Порядок денний VІІІ сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 04.06.2021 20:05
Кількість переглядів: 669

07  червня 2021 року 16 год.

 

1. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництво спортивного залу Закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів смт. Новий Яричів  Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

2. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна, активів та зобов’язань сільських (селищних) рад, які припиняються шляхом приєднання до Новояричівської селищної ради та передачу майна.

3. Про затвердження розпорядження селищного голови.

4. Про прийняття у комунальну власність  територіальної громади та взяття на баланс електричних мереж вуличного освітлення.

5. Про уточнення назви  проектно-кошторисної документації на об’єкт «Поточний середній ремонт  комунальної дороги по вул. Міцкевича в  смт Новий Яричів  Львівського району Львівської області».

6. Про надання щорічної відпустки секретарю селищної ради Стасюк О.М.

7. Про врегулювання питань  розподілу повноважень при  передачі в оренду комунального  майна Новояричівської селищної ради.

8. Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

9. Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради  постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

10 . Різне

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора