Порядок денний VІІ сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 22.05.2021 09:27
Кількість переглядів: 719

24  травня 2021 року 16 год.

 

1. Про розмір виділених коштів з бюджету  Новояричівської селищної ради на реалізацію проєктів місцевих ініціатив у 2021 році.

2. Про надання дозволу на виготовлення  проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт паливної Закладу загальної  середньої освіти та дошкільної освіти І-ІІ ступенів  с. Руданці, Новояричівської селищної ради, Львівського району, Львівської області».

3. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт фасаду з утепленням  будівлі Комунального закладу «Народний дім  с. Банюнин» Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області».

4. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт вуличного освітлення  пл. Єдності смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області».

5. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Встановлення системи відеоспостереження по  площі Єдності в смт. Новий Яричів Львівського  району Львівської області».

6. Про надання дозволу на виготовлення  проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт вуличного освітлення вул.  Мирна в с. Неслухів Львівського району Львівської області».

7. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт (заміна покрівлі) початкової  школи с. Старий Яричів – філія ЗЗСО І-ІІІ  ступенів смт Новий Яричів  Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області».

8. Про надання дозволу на виготовлення  проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт (заміна покрівлі) в  КНП "Новояричівська районна лікарня"  Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області».

9. Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у виконавчому комітеті Новояричівської селищної ради»

10. Про затвердження Положення про порядок проведення  конкурсу на заміщення посади керівника комунального закладу культури Новояричівської селищної ради.

11. Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Новояричівської ТГ.

12. Про вступ до Асоціації  органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна-Карпатська агенція регіонального розвитку».

13. Про вступ до Обласної асоціації  місцевих рад «Ради Львівщини».

14. Про затвердження тарифів на утримання осіб, які перебувають у Комунальній установі «Новояричівський будинок для людей похилого віку та інвалідів».

15. Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Новояричівської селищної ради

16. Про створення Тимчасової контрольної комісії  для проведення аудиту законності прийняття  окремих рішень Старояричівською сільською радою.

17. Про затвердження Положення про конкурсну  комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств  Новояричівської селищної ради.

18. Про розмір виділених коштів з бюджету  Новояричівської селищної ради на реалізацію проєктів регіонального розвитку у 2021 році.

19. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт підлоги спортзалу  та роздягалень Закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів с. Борщовичі Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області».

20. Про затвердження експертного звіту та  проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт приміщень  їдальні Закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів смт. Новий Яричів  Новояричівської селищної ради  Львівського району Львівської області».

21. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт «Реконструкція даху та проведення енергоефективних заходів Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт. Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

22. Про надання платних послуг та тарифів на платні послуги з медичного обслуговування», які надаються КНП «Новояричівська РЛ».

23. Про укриття населення в захисних спорудах на території Новояричівської ТГ.

24. Про організацію цивільного захисту на території Новояричівської ТГ.

25. Про надання щорічної відпустки заступнику голови  з питань діяльності виконавчих органів влади  Стеблику М.І.

26. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт  «Капітальний ремонт приміщень кухні у Закладі  загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та  дошкільної освіти с. Пикуловичі  Новояричівської селищної ради Львівського району  Львівської області».

27. Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

28. Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради  постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

29. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора