П Р О Т О К О Л Проведення громадських слухань щодо детального плану території земельної ділянки смт Запитів

Дата: 20.05.2021 12:30
Кількість переглядів: 247

П Р О Т О К О Л

Проведення громадських слухань щодо детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

17.05.2021                                                         смт. Новий Яричів, площа Єдності, 22

 

Місце проведення: Новояричівська селищна рада

Дата та час проведення: «17» травня 2021 року, початок о 12:00 год.

 

Розроблення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів.

Детальний план території розроблений на замовлення Новояричівської селищної ради, згідно з рішенням Новояричівської селищної ради від 22.02.2021р. № 326.

Розробником проекту детального плану території є ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація».

Розробником проекту Звіту про стратегічну екологічну оцінку є ТзОВ «Компанія Еко Консалт».

Протягом вказаного терміну негативних звернень громадян щодо детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів та Звіту про стратегічну екологічну оцінку – не надходило.

 

На громадських слуханнях зареєструвалось 21 особа.

  1. Козак З.М.
  2. Максимець І.
  3. Ярошик С.Ф.
  4. Бондаренко В.І.
  5. Ярошик О.М.
  6. Манченко М.В.
  7. Лесько В.І.
  8. Пеленьо Г.З.
  9. Федейко Ю.Ф.
  10. Рибак В.І.
  11. Мільчак Л.Й.
  12. Денисяк І.
  13. Бира О.Є.
  14. Тис О.Ф.
  15. Горбатий В.О.
  16. Кісіль Л.М.
  17. Абрамюк І.О.
  18. Каменєв В.В.
  19. Деренчук Н.В.
  20. Балабух В.О.
  21. Сідельник Г.В.

 

Запрошені: працівник ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація» - Дроботюк В.Б., працівник ТзОВ «Компанія Еко Консалт» - Линник Р.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Обрання голови та секретаря зборів.
  2. Про Звіт про стратегічну екологічну оцінку. Доповідає: Линник Р.В. - працівник ТзОВ «Компанія Еко Консалт».
  3. Про детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в      смт. Запитів. Доповідає: Дроботюк В.Б. – працівник ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація».

 

СЛУХАЛИ: про обрання голови та секретаря зборів.

ВИСТУПИЛИ: Федейко Ю.Ф., який запропонував обрати головою громадського обговорення Абрамюк І.О.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 20 чол.

«Проти» - 0 чол.

«Утримались» - 1 чол.

ВИРІШИЛИ : обрати головою громадського обговорення Абрамюк І.О.

ВИСТУПИЛИ: Ярошик О.М., яка запропонувала обрати секретарем громадського обговорення Качмар О.В.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 20 чол.

«Проти» - 0 чол.

«Утримались» - 1 чол.

ВИРІШИЛИ: обрати секретарем громадського обговорення Качмар О.В.

 

СЛУХАЛИ: Про Звіт про стратегічну екологічну оцінку детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів.

 

ДОПОВІДАВ: Линник Р.В. - працівник ТзОВ «Компанія Еко Консалт», яка ознайомила присутніх із змістом даного документу. Зазначила, що у звіті про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування – детального плану території проведено оцінку наслідків виконання детального плану на навколишнє природне середовище, у тому числі для здоров’я населення та зобов’язань у сфері охорони довкілля і заходів, що передбачається вжити для запобігання, зменшення та пом’якшення негативних наслідків виконання документа державного планування, а також заходів щодо моніторингу цих наслідків.

 

СЛУХАЛИ: Про Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів.

ДОПОВІДАВ: Дроботюк В.Б. - працівники ТзОВ «ПО «Укрзахідурбанізація», який ознайомив присутніх з межами земельної ділянки, розташуванням будівель та споруд, інженерних мереж, а також з основними пріоритетами розроблення детального плану території.


СЛУХАЛИ: Про Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів.

ДОПОВІДАВ: Абрамюк Інна Олегівна - голова громадського обговорення, яка зауважила, що в даному детальному плані території не було враховано попередню містобудівну документацію, а саме:Детальний план території в смт.Запитів в урочищі «Дороги» з метою впорядкування території та розміщення кварталу індивідуальної житлової забудови.

 

 

Ознайомившись із вказаною документацією та враховуючи норми Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» та постанову КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні»,

Вирішили рекомендувати до затвердження з врахуванням зауважень Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 4,0 га для продажу у власність або прав на земельних торгах у формі аукціону в смт. Запитів..
ГОЛОСУВАЛИ: «ЗА» - 21 чол.

  «Проти» - 0 чол.

« Утримались» - 0 чол.

Голова зборів                                                                       Абрамюк І.О.

Секретар зборів                                                                   Качмар О.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора