Інформація про змагання з баскетболу 3х3 у рамках обласних комплексних змагань, за програмою ХХХ спортивних Ігор Львівщини

Дата: 19.05.2021 11:08
Кількість переглядів: 615

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення змагань з баскетболу 3х3
у рамках обласних комплексних змагань,

за програмою ХХХ спортивних Ігор Львівщини

 

І. МЕТА

Популяризація баскетболу 3х3 серед різних верств населення в містах та районах Львівщини, популяризація здорового способу життя серед дорослих та ветеранів, підвищення спортивної майстерності учасників, організація дозвілля шанувальників баскетболу 3х3, активізація розвитку масового спорту у Львівській області.

ІІ. ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Змагання в категорії «Дорослі» проводяться 5-6 червня 2021 року в м. Сокалі (вул. Стуса 4б, стадіон «Сокіл»)

Приїзд та реєстрація команд 5 червня. Засідання мандатної комісії з 1000 до 1045 год. Урочисте відкриття та початок змагань об 1100 год.

 

ІІІ. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ

У змаганнях беруть участь збірні команди територіальних громад. До участі в змаганнях допускаються команди згідно із іменними заявками.

Склад команди:

  • 4 чол. та 4 жін. (3 особи основний склад + 1 запасний, 2003 р.н. та старші);
  • 2 представники.

У випадку виникнення спірних питань остаточне рішення приймає суддівська колегія.

До участі допускаються команди згідно Положення про обласні комплексні змагання, за програмою: ХХХ спортивних Ігор Львівщини, при наявності відповідних документів. При відсутності іменної заявки (встановленої форми), паспорта чи при наявності паспорта нового зразка обов’язково мати витяг із державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (копія документів), учасник не допускається до змагань.

 

ІV. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Загальне керівництво здійснює управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Федерація баскетболу Львівщини. Безпосередньо організацію та проведення обласних фінальних змагань здійснює відповідальна особа за фізичну культуру та спорт Сокальської територіальної громади та головна суддівська колегія – затверджена ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх».

 

V. ВИМОГИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕНЕННЯ ЗМАГАНЬ:

1.         Допуск учасників змагань здійснюється тільки за попередньою заявкою. Удень проведення змагань учасники які не подали попередню заявку до участі до змагань не допускаються.

2.         Змагання проводяться без присутності глядачів.

3.         Перед початком змагань проводиться температурний скринінг всім присутнім (учасникам змагань, представникам команд, суддям).

Особи, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2°C або ознаки респіраторних захворювань до змагань не допускаються.

4. Організатори та учасники заходу повинні бути одягнені в медичну маску або респіратор.

5. На вході до місця проведення змагань організовується місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60 % для ізопропілових спиртів та понад 70% для етилових спиртів. Доцільно розмістити яскравий вказівник про необхідність дезінфекції рук (банер, наклейка тощо).

6. У зонах проведення змагань розміщуються додаткові місця для обробки рук антисептиками, паперові рушники, контейнери (урни) для їх утилізації та нагадування для клієнтів щодо необхідності дотримання гігієни, дезінфекції рук та спортивного інвентарю після використання.

7. Учасники повинні мити руки з рідким милом або обробляти їх спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 2 години, та після відвідування громадських місць, використання туалету тощо.

8. Кількість учасників: не більше ніж 1 особа на 4 кв. м., дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метр. Потрібно враховувати та не допускати потенційне скупчення в зонах роздягалень, санітраних та адміністративних зонах

 

VІ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Система проведення змагань визначається головною суддівською колегією, залежно від кількості учасників, що заявились. При рівній кількості очок переможець визначається за результатами особистих зустрічей.

Попередні заявки для участі у змаганнях подати в ЛОЦ ФЗН “Спорт для всіх” у термін до 2 червня 2021 року на електронну адресу: sportforall_lv@i.ua.

 

VІІ. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ТА КЕРІВНИКІВ КОМАНД

 

Учасники та керівники команд, які беруть участь у змаганнях, зобов’язані дотримуватися вимог цього Положення. У випадку недисциплінованої поведінки учасників або вболівальників команд за рішенням представника суддівської колегії або судді може припинитися гра.

Команди несуть відповідальність за своїх уболівальників.

 

VІІІ. СУДДІВСТВО

Головний суддя призначається наказом ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх». Суддівство змагань здійснюється суддями, які допущені головним суддею змагань.

Призначення суддів здійснюється головним суддею змагань. Прохання команд про заміну судді не приймаються.

Після закінчення гри, суддя зобов’язаний впродовж 15-ти хвилин оформити протокол зустрічі, який підписується представниками команд-суперниць.

 

ІХ. ПРОТЕСТИ

У разі незгоди із рішенням судді представник команди або капітан команди впродовж 30-ти хвилин після закінчення гри попереджає суддю та представника команди суперника про подання протесту. Несвоєчасно подані протести не приймаються до розгляду.

 

X. НАГОРОДЖЕННЯ

Команди переможці та призери змагань нагороджуються грамотами. Спортсмени переможці та призери змагань нагороджуються грамотами та медалями.

 

ХІ. ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗМАГАНЬ

Витрати на організацію та проведення змагань (оплата роботи суддівської колегії, придбання нагородної атрибутики) здійснює Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» згідно кошторисів витрат.

Витрати на відрядження учасників та представників команд (проїзд, харчування, добові) – за рахунок організацій, які відряджають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора