ГО “Батьки за вакцинацію” організовує Круглий стіл  «Український тиждень імунізації-2021: рутинна вакцинація в умовах COVID-19»

Дата: 27.04.2021 09:22
Кількість переглядів: 165

 

Щороку в останній тиждень квітня відзначається Всесвітній тиждень імунізації, який має на меті  звернути увагу та сприяти використанню вакцин для захисту людей різного віку від хвороб. Ця  практика існує і в Україні: останні декілька років проводяться Національні тижні з імунізації.  Зокрема, ГО «Батьки за вакцинацію» має успішний досвід проектів, реалізованих в рамках  Українських тижнів з імунізації спільно з Департаментами освіти і науки (далі - ДОН) обласних  державних адміністрацій та м. Київ. 

Останній рік видався складним для усіх сфер діяльності через вплив пандемії спричиненої  коронавірусною інфекцією COVID-19. Рутинна імунізація не стала виключенням і наразі особливо  важливим є проведення вакцинації згідно Національного календаря щеплень для дітей, що  відвідують навчальні заклади. 

Для привернення уваги до даної теми ГО “Батьки за вакцинацію” організовує Круглий стіл  «Український тиждень імунізації-2021: рутинна вакцинація в умовах COVID-19». Ми радо  запрошуємо Вас та фахівців ДОН-ів до участі в Круглому столі. 

Для кращого розуміння ситуації та оцінки впливу пандемії COVID-19 на виконання рутинних  щеплень просимо поширити 2-анкети для анонімного опитування серед: 

? Адміністрації та фахівців навчальних закладів (викладачів, вчителів та вихователів), за  наступним посиланням: 

https://cutt.ly/vaccination_educ 

? Серед батьків, шляхом повідомлення від учителів, викладачів, вихователів з наданням  посилання: 

https://cutt.ly/vaccination_parents 

Надана Вами інформація буде важливим підґрунтям для обговорення в рамках Круглого столу, який заплановано провести 27 квітня 2021 року за підтримки Всесвітньої організації охорони  здоров'я. 

Початок прямої трансляції Круглого столу заплановано об 11 годині, за посиланням:  https://youtu.be/sr42rt-n-uU 

Для своєчасної підготовки та аналізу інформації просимо направити відповідь до 22 квітня 2021  року. У відповідь на даний лист також просимо надати прізвища, імена та по батькові представників 

ДОН, що візьмуть участь в роботі Круглого столу. Просимо направити відповідь на email:  info@bzv.org.ua 

Реєстрація для онлайн участі в круглому столі (через платформу ZOOM) 

за посиланням: 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvf-6hqzsoG9e_-qP4m2QxdbMr2t6IuVHz 

Після реєстрації ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, що містить інформацію про вхід  у конференцію: Код - 2021 

У разі виникнення питань телефонуйте за номером 067 423 64 17 (Олена)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора