Новини

15 Квітня, 2024 р., 17:26
Платформа допомоги врятованим  – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни. Це – державний онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від війни.  Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями. ДЛЯ КОГО СТВОРЕНА ПЛАТФОРМА?  Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів підтримки.  Якщо Ви, Ваші близькі/родичі постраждали від насильства Платформа збільшить Вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації Вашої близької людини.  Якщо Ви фахівець по роботі з постраждалими від війни Платформа допоможе знайти корисні матеріали для використання у роботі з постраждалими та контакти ключових надавачів підтримки для подальшої співпраці на допомогу громадянам України. Усі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними. Сервіс створено з ініціативb Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, за сприяння Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко та підтримки UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.
15 Квітня, 2024 р., 12:19
Повідомляємо про внесення змін до Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у 2024 році в частині розвитку сільськогосподарських ягідних кооперативів, а саме: Ініціювання підтримки діючих та новостворених сільськогосподарських кооперативів (СК), які здійснюють закладку ягідних насаджень, серед членів яких є не менше 3 (трьох) осіб - ветеранів/ветеранок та/або суб’єктів підприємництва, засновником якого є ветеран/ветеранка. Бажаючим впроваджувати нові ідеї в діяльність сільськогосподарських кооперативів, створювати нові кооперативи, можуть скористатися даною програмою підтримки.
09 Квітня, 2024 р., 17:12
                                                                           Новояричівська селищна рада
08 Квітня, 2024 р., 17:04
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки на території с. Борщовичі Львівського району Львівської області, орієнтовною площею 12,0000 га. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
08 Квітня, 2024 р., 16:57
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), орієнтовною площею 6,1000 га, на території Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
08 Квітня, 2024 р., 16:35
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту Детального плану території земельної ділянки по зміні цільового призначення з ведення особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку (КВЦПЗ 03.10), орієнтовною площею 2,0000 га в с. Убині Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
08 Квітня, 2024 р., 16:26
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 1,5000 га в с. Банюнин Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
08 Квітня, 2024 р., 16:19
Бджола медоносна (Apis mellifera) – комаха, яка є найважливішим запилювачем ентомофільних рослин на планеті. Бджоли відіграють важливу роль у всіх аспектах екосистеми, однією з яких є надання екосистемних послуг:
08 Квітня, 2024 р., 16:09
Що є вибухонебезпечним предметом: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора